Mini-OASEN selskabslokale

Det er kun beboere i Vildtbanegård afdeling III, som kan leje Mini-Oasen til private arrangementer, og lejer skal selv deltage i dette. Mini-Oasen er primært til børnefødselsdage, eller andre lignende stille og rolige familiefester. Da Mini-Oasen ligger i en opgang med andre beboere, skal der tages hensyn til disse.
I lejeperioden er lejer ansvarlig for Mini-Oasen og de skader gæster eventuelt måtte forårsage. Dette gælder også gæsternes optræden i og omkring Mini-Oasen. I tilfælde af skader forårsaget af uønskede personer, skal der foretages politianmeldelse. Der må ikke opkræves nogen form for entré, eller betaling for mad og drikkevarer.

Afdelingsbestyrelsen og aktivitetsudvalget benytter Mini-Oasen som klublokale, hvor der kan afholdes arrangementer for beboerne i Vildtbanegård, afdeling 3. Ved disse arrangementer er det muligt, at opkræve deltagergebyr, entré, samt betaling for mad og drikkevarer. 

Husorden

Antal Personer: 
Der kan max være 30 personer i Mini-Oasen.

Udlejning af Oasen: Udlejning sker ved personlig henvendelse på afdelingskontoret, Vejlebrovej 130 (i Oasen). Kontoret er åbent den 2. onsdag i hver måned (ulige uger), kl. 19.00 – 19.30.  Eller ved at sende en forespørgsel via kalenderen.
Betingelser for at leje Mini-Oasen:

  • Lejer skal bo i Vildtbanegård III
  • Lejer skal være myndig
  • Lejer skal selv være tilstede under arrangementet
  • Lejer er ansvarlig for arrangementet, og hvad gæsterne gør, både før, under og efter

Ved booking af lokalet betales depositum. Lejen betales senest 1 måned før lejedatoen. Efter endt leje returneres det fulde depositum, dog vil evt. ødelagte genstande og/eller indbo blive modregnet i depositummet. Hvis prisen på det ødelagte overstiger depositummet, bliver der fremsendt en regning med erstatningsgebyr, som skal betales inden for 8 hverdage.

Faciliter

Det er ikke tilladt at lave mad i Mini-Oasen. Dog må man gerne varme mad.
Der er alm. komfur med ovn, opvaskemaskine, køleskab med lille fryser, kaffemaskine, elkedel og mikroovn.

Man skal selv medbringe opvasketabletter til opvaskemaskinen. 

Man skal selv medbringe skraldesække og skraldeposer.

Der er stole og borde til 30 personer. 

Toilet: Håndsæbe, håndklæder og toiletpapir. Køkken: Håndsæbe, almindeligt opvaskemiddel, køkkenrulle, håndklæder, viskestykker, karklude og grydesvampe. Køkken: Man skal selv sørge for at påfylde salt- og peberbøsser. Andet: Duge, servietter og stearinlys.

Booking

Henvendelse til afdelingskontoret som ligger her: Vejlebrovej 130, 2635 Ishøj. Der er åbent for udlejning, hver anden onsdag i ulige uger, kl. 19.00 – 19.30. Hvis du vil se om Mini-OASEN er booket den dag du ønsker at leje den, kan du tjekke kalenderen som opdateres løbende, man kan også sende en lejeforespørgsel her. Ved yderligere spørgsmål er det muligt at sende en e-mail til tilsynsførende. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 5 hverdage før du får svar på din henvendelse.

Reservation: Du kan sende en forespørgsel på leje af Mini-oasen online. En reservation er gyldig, når du har betalt depositum, samt den fulde leje inden for tidsfristen.  Du kan læse meget mere om dette under menupunktet udlejning.

Henvendelse via e-mail OASEN’s tilsynsførende: udlejning@oasen2635.dk

Telefonisk henvendelse: Oasens telefon er åben mandag kl. 19.00 – 20.30. Tlf. nr.: 54 55 20 80

Scroll to Top